Ecstatic Dance amb sessió Afectiva

  
Ens ballem aquest dissabte, 16 de febrer 

En una sessió que ens durà a conectar amb el cos, expressar sense paraules i silenciar la ment, 
movent-nos i ballant com quan no ens mira ningú. 
 + Sessió Afectiva en un espai afectuós on donar i rebre abraçades de manera empàtica. 

Oferim un espai expressiu lliure, respectuós i segur.

Per això, pots participar en la mida que vulguis o parar, si així ho sents. Amb plena llibertat, estàs en el teu dret. 

Vine amb roba còmoda, l'aigua la posem nosaltres!


Aquest dissabte 16 de febrer a la Sala Suribachi de Barcelona

Podeu reservar aquí o amb l'Enric 656 966 373

Passatge Alió, 34 Barcelona (metro L5 Verdaguer - metro L4 Joanic)


       


Cuddle party és una celebració que té els seus inicis en una trobada a Manhattan l'any 2004. 
És un espai segur i de confiança on abraçar-se des de l'afecte i l'amor incondicional. 

Cuddle party es va extendre arreu del món, paral.lelament a altres iniciatives amb objectius comuns: connectar de persona a persona, compartir i encomanar l'expressió afectiva.

Sabent que les abraçades ens pujen l'ànim, redueixen el dolor i enforteixen el nostre vincle humà, Ecstaticdance.cat + sessió Afectiva ens trobem 1 cop al mes a Passetge Alió, 34, Barcelona. 

Ens ballem, alliberem tensió, ens expressem lliurement, mantenim màxim respecte entre nosaltres* i compartim un temps i espai de bona música, dança i abraçades.



També comtem a Barcelona amb Free Hugs, un moviment que també va sorgir l'any 2004, a Austràlia, quan un noi que tornada a casa va adonar-se que voldria tenir una rebuda càlida i afectuosa, i no estava sent així. 

Va decidir en aquell moment informar amb un cartell que regalava abraçades: "Free Hugs". Des d'aleshores, també aquest fenòmen s'està extenent arreu del món!

Amor Pur - Pure Love surt cada dissabte a regalar abraçades pels carrers del centre de Barcelona. Ben conscients que les abraçades alegren, calmen, carreguen d'energia i potencien la la nostra relació, contribuïm a normalitzar-les i volem encomanar-les i fer-les visibles.


D'acord amb un studi publicat l'any 2006 a American Sociological Review, una quarta part de la població americana no tenia ningú en concret amb qui conversar sobre qüestions importants. És més del doble de la dada estadística de l'any 1985. 


El contacte humà, progressivament més virtualitzat, i el ritme accelerat d'aquesta societat capitalista ens motiva a tenir cura d'espais i activitats que garanteixin la presència i dedicació mútua. 

De moment, esperem trobar-vos aviat,

Una abraçada!









* respecte i llibertat, entre nosaltres i amb l'entorn.


2 comentaris:

  1. Hola! Cal reservar sí o sí?

    ResponElimina
  2. Hola! És molt recomanable reservar per garantir que puguis tenir lloc. De vegades s'omple l'aforament i tenen prioritat les persones que ens han reservat lloc. En tot cas, no és obligatori. Fins aviat, una abraçada.

    ResponElimina

Digues, digues...