Mediació: En l'Amor i en la Guerra...

És de tots conegut que, quan arriba el desamor, res no té sentit durant un temps; i com dura aquest temps, sembla etern!
Però, afortunadament, el departament de justícia i el Ministeri de Justícia han trobat part de la solució al trencaclosques on, sovint, ens trobem immers@s quant deixem d'estimar la nostre parella si, a més, és el pare o la mare del/s nostres fills.

Acabo de finalitzar el curs de Mediació Social i m'alegro de poder veure que ja disposem totes i tots de serveis que l'apliquen, i a sobre funciona! Actualment, entre altres coses:

La llei de Mediació Familiar intenta paliar la manca d'acords a arrel de tots els conflictes que es generen quan impera el desamor i, tot i que no ho demanem al jutjat quan estem immersos en el procès de separació i sentència de custòdia, acostumen a oferir-te els serveis d'un/a mediadora que ajudarà en aquest difícil tràngol. És, per això, que ja contem amb moltes i encara més custòdies compartides a Catalunya. És pot dir que és molt útil, que al començament no notem el seu efecte però, a la llarga, podem entendre'ns amb la nostre parella "sobre aquesta qüestió". En les altres qüestions, encara no conec un altre remei o paliatiu pel desamor, el temps, diria jo.